High Tea

High Tea

Ontspannen genieten is het belangrijkste onderdeel van onze High Tea. Gun jezelf de tijd om te genieten van de hapjes en onbeperkte kopjes thee. 

Een High Tea bij Brownies&downieS is een waar feestje. Gezellig met familie, vrienden of collega’s. Genieten van overheerlijke huisgemaakte zoete en hartige hapjes en onbeperkt thee drinken voor €25 per persoon!

Reserveren High Tea?

Doe dit minimaal 1 dag van te voren!

Om alles zo ontspannen mogelijk te laten verlopen, vragen wij u vooraf te reserveren.

 

Thee met een verhaal

Puritea is een Nederlandse importeur van exclusieve theesoorten uit Sri Lanka en voorziet alle Brownies&downieS vestigingen van de lekkerste thee smaken.

Puritea brengt je dichter bij de theestruik door de pure, natuurlijke en uitmuntende losse theesoorten van Sri Lanka naar Nederland te halen. Het productieproces vindt volledig plaats op Sri Lanka, wat ten goede komt aan de lokale economie. Het resultaat? Eerlijke en lekkere thee, een breed assortiment aan melanges en prachtig ontworpen, milieuvriendelijke verpakkingen.

Naast de liefde voor thee, delen Brownies&downieS en Puritea ook nog een gezamenlijk doel: mensen met een beperking mee laten doen in de samenleving. Puritea zet zich namelijk in voor Stichting Carelanka, een stichting die projecten in Sri Lanka ondersteunt waarin mensen met een beperking de hoofdrol spelen.